16/06/2015
Je zult er misschien niet direct over nadenken, maar het is wel goed om te weten, want is een doucheradio nou eigenlijk wel veilig? Je hoort nog wel eens dat iemand in bad of onder de douche geëlektrocuteerd wordt door een elektrisch apparaat. Een doucheradio maakt ook gebruik van elektriciteit en dus is dit iets om goed over na te denken. In eerst instantie zul je een doucheradio kopen om luidkeels mee te kunnen zingen met je favoriete nummers, te kunnen genieten van een rustig achtergrond muziekje of op de hoogte te kunnen blijven van het nieuws, maar over het probleem wat ik hierboven beschrijf denk je waarschijnlijk niet na. En dat is begrijpelijk.
 

Onze doucheradio's zijn veilig.

Gelukkig hoef je over dit probleem ook niet na te denken bij de doucheradio’s die wij op doucheradio-zaak.nl aanbieden. Wij verkopen namelijk geheel veilige doucheradio’s. Dit omdat al onze doucheradio’s op batterijen werken. Als hier kortsluiting bij zou ontstaan, wat natuurlijk bijna nooit voorkomt, is de schok zo minimaal dat je het niet eens zal voelen. Daarentegen zijn er doucheradio’s op de markt die op stroom werken en die je dus met een stekker aan kan sluiten op het netstroom. Deze doucheradio’s zijn vaak 100% waterdicht maar het risico op kortsluiting word natuurlijk wel vergroot.
 

Een televisie in je badkamer?

Verlang je ernaar om naar jouw favoriete soap, een lekker filmpje of het late nieuws te kijken terwijl je heerlijk ontspant in bad? Kies dan niet voor een normale televisie boven je bad. Een gewone televisie is niet waterdicht en wanneer deze in je bad zal belanden krijg je een flinke schok. Dit is levensgevaarlijk! Om dit te voorkomen bieden wij op doucheradio-zaak.nl ook badkamertelevisies aan. Deze zijn volledig spatwaterdicht en zijn zeer geschikt om in vochtige ruimtes te gebruiken.

Meer informatie

Voor meer informatie over doucheradio’s en badkamertelevisies kun je altijd even een kijkje nemen op doucheradio-zaak.nl. Heb je een vraag of een opmerking? Dan kun je ons altijd bereiken van 9:00 tot 17:00 op onze klantenservice. Zij zullen u altijd vriendelijk en deskundig te woord staan.